HOME OVER SETTER COLLECTIE VERKOOPPUNTEN VACATURES CONTACT B2B +31(0)85-4849900
OVER SETTER

OVER SETTER FASHION

Team Setter

Setter Fashion is een Nederlands merk dat is opgericht in 1953. Het merk is onderdeel van Mills Fashion Company welke centraal is gevestigd in Nederland. Setter Fashion heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten elk met een eigen kleurthema. Ons professionele team houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van de collectie waarbij de mix van pasvorm, comfort en kwaliteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Onze collectie Setter Fashion bestaat uit comfortabele, eigentijdse damesmode, met zowel een vrouwelijke als casual styling. De hoogwaardige materialen worden met grootste zorg geselecteerd door ons team Product Management. De collectie is onderling goed te combineren, waardoor het makkelijk is een eigen stijl te creëren!


Jessica

Eigenaar en sales
Avatar

Naast de werkzaamheden als eigenaresse van Mills Fashion Company ben ik ook actief binnen ons Sales team. Het presenteren van de nieuwe collectie aan onze klanten blijf ik het leukste onderdeel van mijn job vinden. Met de grote betrokkenheid en motivatie van ons team weten we voor elk seizoen weer een prachtige collectie te creëren.

André

Controller
Avatar

Als Controller ben ik het bedrijfseconomisch geweten van Mills Fashion Company. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor onder andere de financiële en logistieke werkzaamheden binnen de organisatie. Mijn passie ligt in het soepel laten verlopen van alle processen binnen de organisatie en het optimaliseren van alle gegevensstromen.

Jan

Productmanager
Avatar

Als productmanager ben ik binnen Mills Fashion Company verantwoordelijk voor de collecties van de verschillende labels, zowel qua ontwikkeling als uitvoering. Het creatieve deel is wel een van de leukste jobs binnen Mills Fashion Company. Collectioneren is een samenspel van vele disciplines: Creative Styling, Sourcing, Technische styling, Producenten, etc. Elk seizoen weer verrassend zijn met ons aanbod is daarbij zowel mijn grootste passie als uitdaging.

Eric

Websites en ICT
Onze medewerker Eric

Als ontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van de verschillende websites en webapplicaties van Mills Fashion Company. Daarnaast bemoei ik me graag met alle ICT gerelateerde zaken. Mijn uitdaging ligt in het inzetten van IT om de processen binnen Mills Fashion Company en de samenwerking met onze klanten te optimaliseren.


Emma

Junior administratief medewerker
Onze medewerker Monique

Als junior administratief medewerker ben ik verantwoordelijk voor de administratieve processen binnen de organisatie, bij de afdelingen financiën en inkoop. Het geeft me een goed gevoel als alles goed in de systemen staat en we daardoor als team ons werk efficiënt kunnen doen.

Monique

Freelance stylist
Onze medewerker Monique

Als freelance stylist ontwikkel ik in nauwe samenwerking met de productmanager uitlevering gerelateerde thema’s voor de verschillende labels met daaraan gekoppelde kleurkaarten. De uitdaging ligt bij het samenstellen van interessante kleurkaarten zodat commerciële basis kleuren door spannende kleuraccenten een nieuwe dimensie krijgen. Daarnaast is het een uitdaging om per thema een consistent stoffen- en dessinbeeld samen te stellen, het is elk seizoen weer spannend.

Stagiair

Stageplek styling afdeling
Onze stagiaires

Mills Fashion Company is een erkend leerbedrijf. Onze kennis over en passie voor het maken van kwalitatief hoogstaande producten dragen wij graag over op de nieuwe generatie die werkzaam zal zijn in de confectie branch.